Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Stemmeprakt har som mål å fjerne myten om at god kommunikasjon og stemmebruk er for de spesielle. Dette gjøres gjennom kunnskapsbygging og kompetanseheving. Du får enkle verktøy som gir stor handlekraft i hverdagen. Det skal føles bra å kommunisere!

Alle kommuniserer. Stemmen og kroppsspråket står sentralt og aller viktigst er det at disse harmonerer med det budskapet vi ønsker å gi. I dagens samfunn har det blitt enda mer fokus på viktigheten av å gjøre seg forstått og ha gode kommunikasjonsferdigheter, både i arbeidslivet og i det private rom. God kommunikasjon på arbeidsplassen kan føre til høyere effektivitet, større trivsel og smidigere samarbeid.

For å sikre best mulig kommunikasjon må man være bevisst hva man sier og at det er samsvar mellom ord, stemme og kroppsspråk. Dette er en ferdighet som alltid kan videreutvikles uansett hvilke ferdigheter man besitter i dag.

Stemmeprakt coacher, kurser og foreleser i å videreutvikle sin formidlingsevne. Det kan være problemstillinger som for eksempel:

Vi har kontorer i Storgata 30, 2.etg i Bodø, men reiser dit vi trengs.

Stemmeprakt AS eies og drives av Paro N. Lyngmo

Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Logg inn