Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Fortell det, selg det

Har du behov for å selge inn prosjekter eller ønsker du større gjennomslagskraft i dine foredrag? Salg handler om relasjoner og påvirkning. Din tilstedeværelse, evne til å skape kontakt og hvordan du formidler et budskap er essensielt for resultatet. Bli en mer bevisst formidler, lær hvordan du fanger interesse og får ditt publikum til virkelig å lytte.

Pres(en)ter bedre under press

Med scenelys i øynene og et helt publikums øyne på deg, kan pulsen gå opp og prestasjonsevnen ned. Å prestere under press er en kunst og handler mest om hva som skjer på innsiden. Ta kontroll på nervene og øk din prestasjonsevne gjennom enkle, men effektfulle grep. Foredraget er for deg som er nervøs for å presentere eller er ganske fersk som foredragsholder. Det passer også for deg som ønsker å bevege deg fra å gjennomføre en grei presentasjon fordi du må, til å glede deg over å formidle.

Pust

Pust er grunnlaget for livet! Vi puster i gjennomsnitt 15-20 ganger i minuttet, altså ca. 20 000 ganger i døgnet. En travel hverdag med mange arbeidsoppgaver skaper stress i kroppen som gir overfladisk pust og etterhvert mindre kapasitet. Paradokset er at dette er selvforsterkende. Heldigvis er det lett å snu trenden. Små grep med pusten kan åpne helt nye muligheter og gi økt kapasitet.

Få det sagt, med Stemmeprakt

Når du holder foredrag eller snakker mye foran andre, er det viktig med en sunn og god stemme. Se for deg at du våkner en dag uten å kunne bruke stemmen som i dag. Hva gjør du for å forebygge dette? God stemmebruk gjør at du kan snakke i timesvis uten å bli hes eller føle anstrengelse. En velklingende, sunn og god stemme underbygger budskapet ditt. 

Bestillingsknapp

Praktiske opplysninger

Stemmeprakts foredrag har en miks av teori, refleksjoner og praktiske øvelser. Dette gir både læringsglede, underholdningsverdi og nytteverdi. Vi skreddersyr også foredrag innen kommunikasjon, presentasjonsteknikk, stressmestring, scenekunst m.m. på forespørsel.

Alle foredragene kan tilpasses tidsmessig fra 45 minutter til workshop over flere dager. 

Pris: fra kr.25.000,- (eksl.mva)

20% rabatt for veldedige/ideelle organisasjoner

Ta kontakt

Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Logg inn